tisdag 4 mars 2014

Ett kök blir till

Vi har beställt ett kök från Kungsäterkök. Naturligtvis skulle jag vilja säga. Det är de köken vi säljer, och det gör vi för att vi tycker att det är de bästa köken.
Vi fick lite bilder från tillverkningen i fabriken utanför Varberg:
Här står våra luckor

Detta måste vara det som ska bli stommarna. Vi har valt ett massivt träkök :)

Här står lådorna, vitvaxade. Även de massiva, naturligtvis.

Här börjar man kunna se hur de kommer att se ut. Ojoj, vad jag gillar det jag ser.

En av lådhurtsarna.

Vi passade också på att beställa garderober till vårt sovrum. Även de i massivt trä, Det måste vara en sådan garderob som ligger här. :)


Nu längtar vi tills allt blir klart i köket så att vi kan börja sätta in detta vackra kök.
tack Kungsäterkök, för bilderna. Och för köket.

3 kommentarer:

 1. Det ser jättefint ut, måste snart komma och titta igen...
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ahhh, du är med på bloglovin, jag tänkte väl det (du har inte med nåt i högerkanten, så det syns inte...) och jag letade reda på din blogg på bloglovin nu och där var den! Jättebra.

  Jag vill ju följa med på det här nya husets restaurering, självklart! Så "slipper" vi köpa ett vi också - smart!

  Massivt trä? Då är det liksom plankor, eller hur? Det har vi också, men i ek.....och det är dom vi egentligen vill måla blå, men alla avråder oss. Jag har liksom aldrig drömt om ett ekkök, det bara blev så av en massa omständigheter när vi byggde. Snickaren som skulle göra vårt kök och som också snickrade vårt hus slutade hos sin byggmästare för att sätta in kök åt en Home butik......och det hände precis när köket skulle in och då blev det lite fel att han hemma i sin egen verkstad skulle göra vårt kök! Men vi ville att han skulle fortsätta snickra så då köpte vi köket i just den Home butiken. Så kan det bli. Och då visste vi inte att det var ett blått kök vi ville ha....det kom långt senare.

  Det blev långt. Ert kök kommer att bli jättefint, det vet jag liksom redan!

  Kram
  aggie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag vet inte var detta hamnar när jag svarar dig här, får du ett meddelande om det eller?
   Vårt kök är massivt även i stommarna, de tror jag inte att du vill måla blå? Det är väl luckorna som ska bli blå gissar jag. Själv är jag inte alls förtjust i ek, men smaken är olika :). Jag tror också att vårt kök kommer att bli jättefint, men det är ju utifrån vad jag tycker. Tur det :)

   Radera