torsdag 6 mars 2014

Köket kom hem

Och så kom då köket hem. Den stora lastbilen från KungsäterKök var full med trädoftande skåp. Vilken fröjd!
Här har Micke och Philip burit in köket i en av ladorna. Där står det och väntar på att få komma in i huset. Längtar!


Taket i köket blir så vackert. All pärlspont är framplockad och kompletterad med ny där så behövdes. Listerna ramar in facken som vore det konstverk. Jag är såååå glad att vi (eller vem det nu var) upptäckte att det fanns pärlspont där och att vi bestämde att det var värt besväret.

Vi har tagit bort gips från väggarna och skrapat bort all gammal färg (skrapat och skrapat.. det fick bli kofoten som slog bort det mesta). Nu är muraren där och murar upp väggen där det behövs. Det kommer att bli enklare att sätta köket också, när väggarna blivit lite rakare.

Det känns lite konstgt att vi ska flytta in i detta kaos om bara några dagar. Men det får bli som det blir. Något kök kommer vi inte att ha den första tiden, men det löser sig väl. Vi kanske kan bli bjudna på middag :)

3 kommentarer:

 1. Söndagmiddag här?
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Thank you for taking so many pictures of the whole process. I love seeing it all unfolding! And what a beautiful ceiling indeed! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag halkade in här på ett bananskal men följde dig i förra bloggen också. När räknar ni med att bli klara? Bor ni där nu?

  Blir det pool även här?

  Lycka till!

  SvaraRadera